Tietoa verkkosivuista ja rekisteriselosteet

Tästä sivustosta vastaa Kilpailu- ja kuluttajavirasto. Sisältö pyritään pitämään mahdollisimman ajantasaisena ja havaitut virheet korjaamaan viivytyksettä.

Sivuilla olevat tiedot ovat yleisiä neuvoja. Niiden avulla voi selvittää alustavasti omia oikeuksiaan ja saada esimerkiksi tukea neuvotteluihin yksittäisessä kiistatapauksessa vastapuolen kanssa. Sivujen tietoja ei kuitenkaan voi suoraan soveltaa jokaiseen yksittäistapaukseen eikä pelkästään niiden perusteella kannata tehdä johtopäätöksiä omasta tapauksesta. Yksityiskohtaisempia neuvoja saa tarvittaessa kuluttajaneuvonnasta.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailu- ja kuluttajaviraston www-sivujen käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja. Evästeitä (cookies) käytetään ainoastaan sivujen kävijäliikenteen seuraamiseksi. Sivujen käytöstä tilastoidaan Google Analyticsin avulla mm. sivupyyntöjen ja vierailijoiden määrä, keskimääräinen ladattujen sivujen määrä, keskimääräinen sivuillamme vietetty aika ja suosituimmat sivut.

Halutessasi saat tarkistaa lähettämäsi itseäsi koskevat tiedot ja sinulla on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiisi.

Henkilötietolainmukaisia rekisteriselosteita ylläpidetään Kilpailu- ja kuluttajaviraston kirjaamossa, jossa ne on tarkistettavissa.

Tekijänoikeudet

www.kkv.fi-palvelussa olevan aineiston tekijänoikeudet kuuluvat Kilpailu- ja kuluttajavirastolle ellei toisin mainita. Viraston logoa ei saa lainata ilman lupaa. Sivuston tekstiaineistoa voi käyttää ja sivuihin voi vapaasti linkittää, kunhan lähde mainitaan.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto ei vastaa niiden www-sivujen sisällöstä ja lainmukaisuudesta, joihin viraston www-sivuilta on linkkejä.

Valokuvien, muun kuvamateriaalin ja karttojen tekijänoikeudet ovat valokuvaajilla, kuvien tekijöillä tai Kilpailu- ja kuluttajavirastolla. Ko. materiaalin käytöstä on aina sovittava erikseen viraston kanssa.

 


Päivitetty 20.4.2014 Tulosta