Puhetta älykodista ja kuluttajasta 2.10.2017 – #älyäkotiin

Kilpailu- ja kuluttajavirasto järjesti yhteistyössä Helsingin yliopiston kotitalousopettajan opintosuunnan kanssa tilaisuuden ÄLYKOTI - osaaminen, kuluttaja ja äly.

Tilaisuuden tarkoituksena oli rakentaa yhteistä kuvaa kuluttajien älykodissa tarvitsemasta osaamisesta ja siitä, miten kuluttajan älykodissa tarvitsemaa osaamista voidaan edistää. Ohjelma

Pääpuhujana oli Saara Taalas, joka on liiketaloustieteen professori ja johtaa IKEA:n rahoittamaa Elämä kotona ja kestävät innovaatiot -tutkimusryhmää Linné-yliopistossa.

Tilaisuus oli suunnattu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin asiantuntijoille, jotka toimivat kuluttajaosaamisen edistämisen parissa kasvattajana, viestinnän asiantuntijana, tutkijana tai kuluttaja-asioista vastaavina virkamiehinä.

Yhtenä tavoitteena oli myös luoda kuluttajaosaamisen yhteisö, joka keskustelee, luo aineistoja ja edistää kuluttajien osaamista.

Lisätietoja:  toimitussihteeri Anne Makkoselta, tiedottaja Sakari Seppälältä, ylitarkastaja Taina Mäntylältä (etunimi.sukunimi@kkv.fi).

Älykotikuvitus


Päivitetty 29.5.2017 Tulosta