Puhetta älykodista ja kuluttajasta 2.10.2017 – tule ja osallistu #älyäkotiin

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan älykodista ja kuluttajan osaamisesta ja siitä, miten kuluttajan älykodissa tarvitsemaa osaamista voidaan edistää. Ilmoittautuminen päättynyt ja tilaisuus on täynnä.

Liity älykoti -tapahtumaan myös Facebookissa

Kilpailu- ja kuluttajavirasto järjestää yhteistyössä Helsingin yliopiston kotitalousopettajan opintosuunnan kanssa maanantaina 2.10.2017 tilaisuuden ÄLYKOTI - osaaminen, kuluttaja ja äly. Tilaisuus järjestetään Helsingin yliopiston Minerva-torilla, Siltavuorenpenger 5 A, Helsinki.

Tilaisuuden tarkoituksena on rakentaa yhteistä kuvaa kuluttajien älykodissa tarvitsemasta osaamisesta ja siitä, miten kuluttajan älykodissa tarvitsemaa osaamista voidaan edistää. Ohjelma

Pääpuhujana on Saara Taalas, joka on liiketaloustieteen professori ja johtaa IKEA:n rahoittamaa Elämä kotona ja kestävät innovaatiot -tutkimusryhmää Linné-yliopistossa.

Tilaisuus on suunnattu julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin asiantuntijoille, jotka toimivat kuluttajaosaamisen edistämisen parissa kasvattajana, viestinnän asiantuntijana, tutkijana tai kuluttaja-asioista vastaavina virkamiehinä.

Yhtenä tavoitteena on myös luoda kuluttajaosaamisen yhteisö, joka keskustelee, luo aineistoja ja edistää kuluttajien osaamista.

Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja:  toimitussihteeri Anne Makkoselta, tiedottaja Sakari Seppälältä, ylitarkastaja Taina Mäntylältä (etunimi.sukunimi@kkv.fi).

Älykotikuvitus


Päivitetty 29.5.2017 Tulosta