KKV hyväksyi Adecco Finlandin ja Sihti Osuman yrityskaupan

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) hyväksyi 18.7.2016 yrityskaupan, jossa henkilöstöpalveluyritys Adecco Finland Oy hankkii Sihti Osuma Oy:n ja sen myötä Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n tytäryhtiöineen.

Molemmat yrityskaupan osapuolet toimivat henkilöstöpalveluiden markkinoilla Suomessa. KKV:n arvion mukaan yrityskaupalla ei kuitenkaan ole merkittäviä haitallisia vaikutuksia kilpailuun, eikä järjestely olennaisesti estä kilpailua Suomen markkinoilla.

Adecco-konserni on monikansallinen henkilöstöpalveluyritys, joka vuokraa työvoimaa ja avustaa rekrytoinnissa. Adecco Finland Oy kuuluu Adecco-konserniin.

Sihti Osuma Oy harjoittaa kokonaisvaltaista henkilöstöpalvelualan liiketoimintaa. Sihti on henkilöstön rekrytointiin, suorahakuun, henkilöstövuokraukseen sekä rekrytoinnin tukipalveluihin erikoistunut yhtiö, ja sen erityisaloihin kuuluvat rakennus-, teollisuus-, kaivos-, IT- ja rahoitusalat.

KKV:n antamaan päätökseen sisältyy osapuolten liikesalaisuuksia. Päätös voidaan julkaista vasta sen jälkeen, kun liikesalaisuudet on poistettu eli noin kahden viikon kuluttua.

Lisätietoja: tutkija Laura Kauppila, p. 029 505 3335