Verkkopalvelut ja tietosuoja

Tästä verkkopalvelusta vastaa Kilpailu- ja kuluttajavirasto. Sisältö pyritään pitämään mahdollisimman ajantasaisena ja havaitut virheet korjaamaan viivytyksettä.

Verkkopalvelumme tarjoavat yleisiä neuvoja, apureita ja ohjeita. Niiden avulla voit selvittää alustavasti omia oikeuksiasi ja saada esimerkiksi tukea neuvotteluihin yksittäisessä kiistatapauksessa vastapuolen kanssa.

Sivujen tietoja ei kuitenkaan voi suoraan soveltaa jokaiseen yksittäistapaukseen eikä pelkästään niiden perusteella kannata tehdä johtopäätöksiä omasta tapauksestaan. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme:

 • Verkkopalveluissamme evästeitä käytetään palvelujen käyttökokemuksen parantamiseksi ja esimerkiksi sivujen kävijäliikenteen seuraamiseen, jotta verkkopalvelujemme kehittäminen perustuu oikeaan käyttäjätietoon.

 • Halutessasi saat tarkistaa meille lähettämäsi itseäsi koskevat tiedot ja sinulla on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista sekä muutoinkin turvautua EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa turvattuihin oikeuksiisi.

 • Verkkopalveluissamme  olevan aineiston tekijänoikeudet kuuluvat Kilpailu- ja kuluttajavirastolle ellei toisin mainita. Viraston logoa ei saa käyttää ilman lupaa. Sivuston tekstiaineistoa voi käyttää ja sivuihin voi vapaasti linkittää, kunhan lähde mainitaan.

  Kilpailu- ja kuluttajavirasto ei vastaa niiden verkkosivujen sisällöstä ja lainmukaisuudesta, joihin viraston verkkopalveluista on linkkejä.

  Valokuvien, muun kuvamateriaalin ja karttojen tekijänoikeudet ovat valokuvaajilla, kuvien tekijöillä tai Kilpailu- ja kuluttajavirastolla. Lisätietoja aineistojen käyttöoikeuksista voi kysyä viestinnästä.

 • Verkkopalvelujemme tietoliikenne on SSL-suojattu, jolloin ulkopuoliset henkilöt eivät voi seurata tai muuttaa verkkoliikennettäsi. Luottamukselliset viestit voit lähettää meille turvaposti-palvelun kautta.

  Jos löydät palveluistamme haavoittuvuuden tai heikkouden, ole ystävällinen ja ilmoita tästä viestintään viestinta@kkv.fi.

 • Pyrimme suunnittelemaan ja toteuttamaan verkkopalvelumme siten, että ne ovat sisällöltään ymmärrettäviä ja toimivat mahdollisimman hyvin erilaisilla päätelaitteilla ja erilaisten apuvälineiden kanssa.

 • Voit jättää meille palautetta verkkopalvelujemme toimivuudesta ja sisällöstä sekä tehdä kehittämisehdotuksia. Huomioimme saamamme palautteen palvelujemme ja toimintamme kehittämisessä.