Timo Mattila jatkaa kilpailuvastuualueen ylijohtajana

Valtioneuvosto nimitti 5.3.2020 DI, VTM Timo Mattilan Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) kilpailuasioiden vastuualueen ylijohtajaksi uudelle viisivuotiskaudelle ajalle 1.4.2020–31.3.2025. Mattila on toiminut ylijohtajana huhtikuusta 2013 lähtien.

– Jatkan innolla työtä virastossa huippuasiantuntijoiden joukossa. Olemme KKV:ssä juuri viimeistelleet uuden strategiamme,  jonka tavoitteena on tehdä vieläkin tehokkaammin töitä kuluttajien ja kansantalouden hyväksi. Nyt alamme kehittää toimintojamme entistä paremmiksi, Timo Mattila kertoo.

Mattila on työskennellyt KKV:n ja sen edeltäjän Kilpailuviraston palveluksessa yhteensä noin 20 vuotta. Mattilan ansioksi katsottiin nimitysprosessissa hänen laaja perehtymisensä kilpailuasioihin sekä hänen vahva johtamistaustansa.

Ylijohtaja vastaa kilpailuvastuualueen tuloksellisuudesta, tehokkuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Lisäksi hän huolehtii vastuualueelle kilpailulaissa säädetyistä tehtävistä ja valvoo kilpailulain nojalla tehtyjen päätösten noudattamista.