Yrityskauppojen ilmoituskaava uudistuu

Webinaari (Microsoft Teams) tiistaina 8.11.2022 klo 13–15

Yrityskauppavalvontaan on tulossa muutoksia tammikuussa 2023. Ilmoitusvelvollisuuden perustana olevia liikevaihtorajoja esitetään alennettavaksi. Samalla ollaan uudistamassa yrityskauppojen ilmoituskaavaa, jossa määritellään tiedot, jotka yrityskaupasta on KKV:lle toimitettava.

Osana muutoksia KKV on laatimassa yrityksille ja näiden asiamiehille suunnattua ohjetta, jossa annetaan tarkempia tietoja ilmoituskaavan täyttämisestä. KKV tulee kuulemaan sidosryhmiä laadittavasta ohjeesta. Sidosryhmäkuulemisen käynnistää webinaari, jossa ohjeluonnosta esittelevät KKV:n yrityskauppavalvonnan johtaja Sanna Syrjälä ja johtava asiantuntija Lauri Kirkkola. Ohjeluonnos julkaistaan ennen webinaaria KKV:n verkkosivuilla. Tästä lähetetään myös erillinen sähköpostiviesti tilaisuuteen ilmoittautuneille.

Webinaarin jälkeen ohjeluonnosta on mahdollista kommentoida kirjallisesti 25.11.2022 saakka. KKV huomioi saamansa palautteen ja kommentit ohjeen päivityksessä. Tavoitteena on, että ohje on yrityskauppoja ilmoittavien sidosryhmien näkökulmasta mahdollisimman selkeä ja hyödyllinen.

Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin Teams-kokoukseen lähempänä webinaaria.
Voit esittää myös ennakkoon kysymyksiä ja huomioita ilmoittautumislomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yrityskaupat@kkv.fi.
Tilaisuus tallennetaan.

Tervetuloa!

Lisätietoa yrityskauppavalvontaan esitetyistä muutoksista