Harjoittelu KKV:ssä

KKV tarjoaa monipuolisia ja innostavia harjoittelumahdollisuuksia eri alojen korkeakouluopiskelijoille, ja virastossa työskenteleekin runsaasti harjoittelijoita ympäri vuoden.

KKV:ssä pääset soveltamaan konkreettisesti opintojasi. Harjoittelupaikkojen avautumisesta tiedotetaan viraston verkkosivuilla ja somekanavissa.

Oikeustieteen opiskelijoiden harjoittelu

Oikeustieteen opiskelijat työskentelevät kilpailu- tai kuluttaja-asioiden parissa.

Kuluttaja-asioiden vastuualueella voit päästä esimerkiksi tekemään oikeudellisia taustaselvityksiä sekä avustamaan lakimiehiä kotimaisten ja kansainvälisten tehtävien hoitamisessa.

Kilpailuasioiden vastuualueella pääset perehtymään joko kilpailuvalvontaan, kilpailuneutraliteettivalvontaan tai hankintojen valvontaan. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi markkinoiden analysointia, selvitystoimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta sekä asiantuntijoiden avustamista päätösten laatimisessa.

Taloustieteen opiskelijoiden harjoittelu

Taloustieteen opiskelijat työskentelevät joko yrityskauppavalvonnassa tai vaikutusarviointiyksikössä. Työtehtäviisi voi kuulua muun muassa aineistojen analysointia ja tutkimusaineiston kokoamista.

KKV:lle on mahdollista päästä harjoitteluun myös hallintoon, viestintään sekä ICT- ja digiyksikköön.

Harjoittelijana olet tärkeä osa viraston työyhteisöä ja työskentelet tiiviisti yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Haemme harjoittelijoita ympäri vuoden ja ilmoitamme avoimista harjoittelupaikoista somekanavissamme, joten muista ottaa ne seurantaan.

Katso avoimet harjoittelupaikkamme Valtiolle.fi -sivulta.

Alta voit lukea Willkan, Daniellan, Annan ja Danielin kokemuksia heidän harjoitteluistaan KKV:ssä.